Overspenningsvern

Vi i Pronic AS har spesialisert oss på overspenningsvern som takler norske forhold.

Både på El- og Teleside. Alle våre produkter og løsninger er innenfor de krav og retningslinjer som kreves av nasjonale og internasjonale instanser.

Med over 40 års erfaring i bransjen, føler vi oss sikre på at vi kan tilby vern som beskytter ditt utstyr. Og gjør hverdagen enklere på arbeidsplass og i hjemmet. Kategoriserer overspenninger i to primære hovedgrupper:

1) Overspenninger utenfra

Oppstår i de fleste tilfeller av lynutladninger, men vi ser også mange tilfeller hvor overspenninger kommer fra korreksjoner/induksjoner fra kraftnettet. Avbrudd og belastningsendringer er også svært vanlig i norske husstander.

2) Overspenninger innenfra

Majoriteten av overspenninger innenfra kommer fra elektrisk utstyr, kontorutstyr, fabrikkutstyr, air condition, heiser, El-motorer.

Hvilke problemer forebygger overspenningsvern?

Dersom man ikke har noen god løsning for overspenningsvern kan man bli utsatt for både små- og kraftige overspenninger. Et riktig vern vil forbygge skader og problemer.


Dette kjennetegner små overspenninger:

- Låsing av datautstyr

- Korrupte data blir overført på nettverket

- Feilutskrifter og printerproblemer

- Gradvis degradering av komponenter som fører til feil og nedsatt levetid

Denne kjennetegner kraftige overspenninger:

- Feil i strømforsyningen og kommunikasjonsinnganger

- Software- problemer og systemfeil

- Totalhavari på Hardware

Vi holder til Oslo, og leverer våre overspenningsvern over hele landet. Kontakt oss på telefon 22 61 52 69 for mer informasjon, eller benytt deg av vårt kontaktskjema for å komme i kontakt med fagperson.